ЗНАЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ЯК СКЛАДОВОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ - Денисенко, Наталія (Містобудування та територіальне планування, 2024)
Проаналізовано змістове наповнення поняття «економічна безпека держави», узагальнено підходи до визначення та структури. Визначено основні складові елементи економічної безпеки держави, що характеризують економічні процеси і суміжні з ними явища. Розглянуто об’єкти, суб’єкти та принципи економічної безпеки. Проаналізовано індикатори економічної безпеки України.