ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ СУЧАСНИХ ВІДКРИТИХ ПРОСТОРІВ ДИТЯЧИХ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я - Велігоцька, Юлія; Малік, Наталія (Містобудування та територіальне планування, 2024)
Проводиться аналіз сучасних зарубіжних відкритих просторів дитячих закладів охорони здоров’я, лікарень, комплексів, на основі яких виявлені загальні сучасні функціональні зони даних об’єктів та визначені різні типи класифікацій розглядуваних об’єктів (за типом використання, за типом лікувального закладу, за режимом використання, за функціональним використанням, за ступенем відкритості, за функціональним використанням, за ступенем відкритості, за конфігурацією планів, за розміром території).