СИНТЕЗ КІНО ТА АРХІТЕКТУРИ В СЕРЕДОВИЩІ - Мусієвська, Вероніка (Містобудування та територіальне планування, 2023)
Висвітлюються приклади феномену синтезу двох візуальних мистецтв – кіно та архітектури. В роботі розглядаються основні приклади в таких підтемах: кіно як спосіб збільшення атракційності архітектури; архітектура в кіно – дзеркало суспільства; взаємозапозичення в кіно та архітектурі; та наведена їх класифікація.