ПРО ПЕРЕДУМОВИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОЇ АКАДЕМІЇ АРХІТЕКТУРИ - Шулик, Василь (Містобудування та територіальне планування, 2023)
Наводиться короткий аналіз передумов та окремі рекомендації щодо перспективних напрямків розвитку Українсткої академії архітектури як творчої спільноти в сучасних соціально-економічних умовах.