ПРИЙОМИ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ПЛАНУВАЛЬНОЇ РЕНОВАЦІЇ ГІДРОПАРКІВ В СТРУКТУРІ СУЧАСНОГО МІСТА - Коптєва, Олена; Гришина, Вікторія (Містобудування та територіальне планування, 2023)
Аналізуються сучасні тенденції реновації території гідропарків, визначені прийоми функціонально-планувальної організації та реновації гідропарків, їх природно-рекреаційний потенціал для подальшого створення єдиної рекреаційної мережі міського екологічного каркасу в контексті сучасних програм сталого розвитку міста.