АРХІТЕКТУРА ЖИТЛОВОЇ ЗАБУДОВИ МАЛИХ МІСТ ГАЛИЧИНИ КІНЦЯ ХІХ – ПОЧ. ХХ ст. - Гнесь, Людмила (Містобудування та територіальне планування, 2023)
Проаналізовано архітектурний спадок малих містечок Галичини кінця ХІХст – поч. ХХст. На основі власних досліджень та аналізу, виявлено важливий пласт архітектурної тканини міст, які являються важливими чинниками впливу на економічний, культурний розвиток малих міст Галичини.