ДОСЯГНЕННЯ ЦІЛЕЙ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ПІД ЧАС ВІДБУДОВИ УКРАЇНИ - Базилевич, Вікторія (Містобудування та територіальне планування, 2023)
Актуалізовано цілі сталого розвитку (далі - ЦСР). Перелічено ЦСР, які можна прямо та опосередковано досягнути в архітектурі, дизайні та будівництві. Запропоновано підходи, які варто використовувати під час відбудови України для досягнення ЦСР. Підкреслено важливість залучення громади до досягнення ЦСР.