ОСОБЛИВОСТІ ВИЗНАЧЕННЯ ЦЕНТРОЇДА РЕЖИМОУТВОРЮЮЧИХ ОБ’ЄКТІВ ДЛЯ ВСТАНОВЛЕННЯ САНІТАРНО-ЗАХИСНИХ ЗОН - Трегуб, Микола; Зуска, Ада; Трегуб, Юлія (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Досліджено особливості визначення положення джерела викиду шкідливих речовин залежно від конфігурації режимоутворюючого об’єкту та його розміщення на земельній ділянці, розраховано точність положення центроїда картометричним методом, обґрунтовано особливості проєктування санітарно-захисних зон від центроїда.