ПРОБЛЕМИ ФОТОГРАММЕТРИЧНОГО МЕТОДА ВИЗНАЧЕННЯ ПЛОЩИНИ ЗАБУДОВАНОЇ ТЕРИТОРІЇ - Катушков, Володимир; Куліковська, Ольга (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Описані проблеми використання аерознімків при визначенні площини забудованої теріторії. Надані рекомендації для усунення проблем, на мертвих зонах, де практично не можна проводити вимірювання 3D моделі стереоскопичною маркою.