МЕТОДИ МІСТОБУДІВНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА РЕГЕНЕРАЦІЇ РІЧКОВИХ ЕКОСИСТЕМ ПОЛІССЯ - Михайлик, Ольга (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Розглянуто сучасний стан екосистем поліських річок України, зроблено аналіз причин та факторів їхньої деградації. Зроблено пропозиції щодо регенерації і містобудівної організації прибережних територій річок поліського типу міської та позаміської зон.