ЕСТЕТИЧНІ ПРОБЛЕМИ АВТОМОБІЛЬНИХ БАГАТОРІВНЕВИХ ТРАНСПОРТНИХ РОЗВ’ЯЗОК - Топорков, Володимир (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Розглянуто проблеми пов’язані із естетичними якостями автомобільних багаторівневих транспортних розв’язок, з урахуванням їх розмірів та розташування в планувальній структурі сучасних міст. На підставі вивчення їх архітектурно-конструктивної структури показано значний естетичний вплив, який вони здійснюють на оточуюче архітектурне середовище. Вивчення сучасних підходів до конструкції та архітектури автомобільних багаторівневих транспортних розв’язок надано пропозиції по їх архітектурно- художньому вирішенню