ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ МІСТОБУДІВНОГО РОЗТАШУВАННЯ УНІВЕРСИТЕТСЬКИХ ЛІКАРЕНЬ НІМЕЧЧИНИ - Лєнкова, Марина; Булах, Ірина (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Досліджено чотири університетські клініки Німеччини, прослідковано особливості їх розташування та описано тенденції схожих містобудівних рішень. Дана робота є продовженням аналізу закордонного досвіду організації лікарняних закладів комплексного типу. Отримані дані слугуватимуть підґрунтям для пропозиції щодо розвитку подібної мережі лікарень в умовах Україні.