СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ ЖИТЛОВИХ ТЕРИТОРІЙ НА ПРИКЛАДІ МІСТА КИЄВА - Берова, Поліна (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Наведено результати аналізу сучасних підходів до інвентаризації житлових територій населених пунктів на прикладі міста Києва. Автором виділено основні типи сформованих земельних ділянок багатоквартирної забудови. Розглянуто інвентаризацію як один з існуючих механізмів формування земельних ділянок багатоквартирної забудови.