ГІГІЄНІЧНІ ВИМОГИ ЯК ПОКАЗНИКИ КОМФОРТНОСТІ ЖИТЛА - Топал, Світлана (Містобудування та територіальне планування, 2021)
Розглядаються гігієнічні фактори, що формують комфортність проживання та впливають на споживчі властивості житлового осередку.