ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ПЛАНУВАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ТЕРИТОРІЙ ПІДПРИЄМСТВ НАФТОГАЗОВОГО КОМПЛЕКСУ - Савчук, Оксана (Містобудування та територіальне планування, 2021)
Висвітлено питання функціонально-планувальної організації підприємств нафтогазового комплексу на території Західної України (в межах Івано- Франківської, Львівської та Тернопільської областей). До уваги взято об’єкти, які належать до галузі видобування, транспортування, зберігання, переробки та продажу. Проведено містобудівний аналіз та визначено основні функціональні зони територій, ідентифіковані призначення будівель та споруд і основні комунікаційні зв’язки між ними.