ЕВОЛЮЦІЯ НАУКОВО-ТЕОРЕТИЧНОГО ЗМІСТУ ТЕРМІНОЕЛЕМЕНТІВ КУРОРТ-РЕКРЕАЦІЯ-ТУРИЗМ - Панченко, Тамара (Містобудування та територіальне планування, 2021)
Узагальнено досвід територіальної організації курортів, зон, рекреації та туризму; висвітлено питання термінології; розглянуто різні аспекти формування курортно-рекреаційних та туристичних систем.