НАПРЯМКИ МІСТОБУДІВНОГО РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНИХ ВИРОБНИЧИХ ТЕРИТОРІЙ (НА ПРИКЛАДІ ЛЬВОВА) - Мазур, Тамара; Король, Євгенія (Містобудування та територіальне планування, 2021)
Розглядаються проблеми формування наукомісткого виробництва у промисловому секторі Львова. В контексті сучасних тенденцій реструктуризації промисловості міста, пропонується створення мережі технопарків в його приміський зоні у взаємоузгодженні з розбудовою транспортної інфраструктури Львівщини. Інноваційні території у приміський зоні Львова можуть стати потужним стимулом господарського і просторового розвитку об’єднаних територіальних громад прилеглих районів області.