МАЛІ МІСТА ЯК ЦЕНТРИ КУЛЬТУРНО-ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ - Лях, Василь (Містобудування та територіальне планування, 2021)
Розглянуті проблеми малих міст, як центрів культурно-побутового обслуговування населення в груповій системі. Визначена роль малих міст у формуванні мережі культурно-побутового обслуговування населення в груповій системі.