ОСОБЛИВОСТІ ЛОКАЛІЗАЦІЇ ДЕРЕВ’ЯНИХ РИМО-КАТОЛИЦЬКИХ ХРАМІВ ГАЛИЧИНИ В МІСТОБУДІВНИХ ОДИНИЦЯХ - Мер’є, Ольга (Містобудування та територіальне планування, 2021)
Представлено результати дослідження про особливості локалізації дерев’яних римо-католицьких храмів Галичини в містобудівних одиницях.