ПРИЛАД ДЛЯ ВИМІРУ ПРОПУСКНОЇ ЗДАТНОСТІ КАНАЛІЗАЦІЙНИХ КОЛЕКТОРІВ - Pavlov, Evhenii; Lifanov, Oleg (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Розглянуто фактори, що є найважливішими для виміру витрат в каналізаційних колекторах. Сконструйовано сприймаючий елемент та прилад для фіксації рівня наповнення колекторів з урахуванням особливостей стічних вод. Детально описана конструкція регіструючого пристрою з автономним живленням.