ЗНАЧЕННЯ МІСТОБУДІВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРИ РЕГУЛЮВАННІ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ - Mikhaleva, Mariya (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Визначено роль містобудівної діяльності при регулюванні землекористування, а також висвітлено актуальні спірні питання щодо неоднозначність ролі містобудівного права та діяльності при регулюванні землекористування.