ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ТА ЗАБУДОВИ МАЛИХ І СЕРЕДНІХ МІСТ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Liakh, Vasyl (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Розглянуті проблеми розвитку та забудови малих і середніх міст в сучасних умовах. Визначені роль екологічної ситуації у плануванні й забудові, містобудівні заходи удосконалення житлового середовища, особливості формування мережі культурно-побутового обслуговування населення в групових системах.