ПОНЯТТЯ «ЧАСТИНА ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ» У ВІТЧИЗНЯНОМУ ТА ЗАРУБІЖНОМУ ЗАКОНОДАВСТВІ - Lapan, Ivan (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Проаналізовано поняття «частина земельної ділянки» у вітчизняному та зарубіжному законодавстві, показані прогалини та висвітлені спірні питання, що виникають із-за недостатнього визначення даного поняття у вітчизняному земельному законодавстві. Наведено приклади вирішення даних питань у закордонному законодавстві.