ІСТОРИКО-МІСТОБУДІВНІ ДОСЛІДЖЕННЯ М. ШУМСЬК - Isaiko, Nika (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Розглянута науково-дослідна робота по дослідженню культурної спад- щини та розробці історико-архітектурного опорного плану м. Шумськ Терно- пільської області з визначенням меж та режимів зон охорони пам'яток, істо- ричних ареалів». Проведений аналіз містобудівних утворень різних часів, ланд- шафту та об’єктів культурної спадщини.