ТИПОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЕКОПОСЕЛЕНЬ - Huk, Valery; Blahovestova, Olena (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Визначені основні типологічні особливості створення та розподілу екологічних поселень в залежності від їх функціонального типу, типу групування за чисельністю населення, типу планувальної структури та системи, типу системи збору енергії, типу територіального енергопостачання та типу екологічної рівноваги.