ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ- КОНФЕРЕНЦІЯ "РОЗВИТОК БУДІВНИЦТВА ТА ЖИТЛОВО- КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА В СУЧАСНИХ УМОВАХ" - Tatarchenko, Galina; Demin, Mykola; Osyetrin, Mykola; Cherednichenko, Petro (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Представлена інформація про ІІІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію "Розвиток будівництва та житлово-комунального господарства в сучасних умовах" і проведений в рамках конференції засіданні круглого столу на тему «Утилізація відходів» в Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля, м. Сєвєродонецьк.