КОНОТАТИВНА СЕМАНТИКА МІСЬКОГО ПРОСТОРУ - Oliynyk, Olena (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Досліджуються семантичні особливості міського простору. Для розуміння художньо-образних особливостей пропонується методи лінгвістичного аналізу, зокрема вводиться поняття конотації для архітектурного простору, що в деякій мірі пов’язане з ідентичністю. Автор прослідковує еволюцію семантичних смислів архітектурного простору на прикладі Майдану Незалежності в м.Києві.