ЗАБРУДНЕННЯ АТМОСФЕРНОГО ПОВІТРЯ УЗДОВЖ ПРОСПЕКТУ ЮВІЛЕЙНОГО В МІСТІ ХАРКОВІ - Lynnyk, Iryna; Vakulenko, Kateryna (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Запропоновано метод оцінки забруднення атмосферного повітря, який може бути використаний для прийняття доцільних заходів на різних етапах функціонування системи «дорога – навколишнє природне середовище». Розраховано концентрації забруднюючих речовин від автотранспорту на проспекті Ювілейному в місті Харкові. Запропоновано основні заходи щодо покращення стану атмосферного повітря на проспекті Ювілейному в м. Харкові.