ТЕНДЕНЦІЇ НАБОРУ СТУДЕНТІВ НА ІНЖЕНЕРНІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ В ДВНЗ «УЖГОРОДСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» - Golik, Jolana; Fedoryanich, Tetyana (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Піднімаються загальні питання щодо необхідності підготовки спеціалістів інженерних спеціальностей в Закарпатті, а саме підготовка студентів за освітньою програмою «Міське будівництво і господарство».