МІСТОБУДІВНІ ТА АРХІТЕКТУРНІ МЕТРО-РИТМІЧНІ ЗАКОНОМІРНОСТІ - Lugova, Irina; Muha, Dmytro (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Розглянуто метро-ритмічні закономірності, як засоби гармонізації та забезпечення єдності архітектурної композиції,містобудівних систем, приведено приклади ритмічного і метричного порядку та їх емоційний вплив на людину.