РОЗМІЩЕННЯ ЛІКАРЕНЬ В ІСТОРИЧНОМУ МІСЬКОМУ СЕРЕДОВИЩІ НАЙКРУПНІШИХ ТА КРУПНИХ МІСТ - Bulakh, Irina (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Підняті актуальні питання нормативних розмірів ділянок закладів охорони здоров'я, їх невідповідності реаліям та можливостям в умовах проектування і функціонування у історичному міському середовищі крупних і найкрупніших міст України. Розглянуто як на вітчизняній практиці використовуються лікарняні земельні ділянки у м. Києві. Проаналізовано закордонний підхід до визначення розмірів та рівня благоустрою територій лікарняних закладів.