ОРГАНІЗАЦІЯ ПРЕДМЕТНО-ПРОСТОРОВОГО СЕРЕДОВИЩА ПРИШКІЛЬНИХ ТЕРИТОРІЙ - Oleshko, Olena; Petrovska, Yuliana (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Дослідження є науково-обґрунтованим уявленням про особливості формування предметно-просторового середовища пришкільної території, а напрацьовані рекомендації можуть бути використані у проектній діяльності. Тематика формування середовища, а також питання озеленення та ландшафтного дизайну, опрацьовані у чималій кількості наукових розвідок, водночас, досі не розроблено чітких принципів формування предметно- просторового середовища пришкільної території. Автори намагаються ретельно дослідити та висвітлити результати у поданій публікації.