СВІТОВІ ТЕНДЕНЦІЇ РЕНОВАЦІЇ ЦЕНТРІВ ІСТОРИЧНИХ МІСТ - Kazymirskyi, Vladyslav; Panchenko, Tamara; Yatsenko, Viktor; Goshovska, Vitalina (Містобудування та територіальне планування, 2020)
У статті розглядаються світові тенденції просторової організації функціонально-просторової організації та естетико-планувального оновлення центрів історичних міст на прикладах зарубіжних столиць Лондона, Парижа, Варшави, Москви, а також столичного міста Києва.