МІСТОБУДІВНИЙ АНАЛІЗ ЗАКЛАДІВ ПОВНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ М. РІВНЕ - Lipyanin, Vadim; Salchuk, Viktoriya (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Розглянуто та охарактеризовано проблеми функціонування існуючого матеріально-просторового середовища закладів повної середньої освіти. Про- аналізовано відповідність закладів сучасним вимогам за основними групами факторів, а також їхвплив на комфортні умови проживання мешканців та їх мобільності.