ПРОБЛЕМИ ЛІНІЙНОГО ПЛАНУВАННЯ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ, ЩО РОЗТАШОВАНІ НА ВОДНИХ ОБ’ЄКТАХ - Trehubov, Kostiantyn; Trehubova, Oksana (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Розглянуті суперечності планування, пов’язані з наявністю водного об’єкта на території населеного пункту.