ЩOДО ПИТАННЯ ВИБОРУ МЕТОДІВ БЕТОНУВАННЯ ПІД ЧАС НЕГАТИВНИХ ТЕМПЕРАТУР - Yakymenko, Oleh (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Досліджуються методи бетонування під час негативних температур. Розглянуто приготування бетону у зимовий період. Проаналізовано фактори в технології зимового бетонування. Проведено аналіз та визначено переваги та недоліки методів бетонування під час негативних температур. В результаті порівняння методів зимового бетонування зроблено висновок, щодо найбільш ефективного методу.