ПРО ПОБУДОВУ МЕРЕЖІ ЦЕНТРІВ ГРОМАДСЬКОЇ БЕЗПЕКИ В МЕЖАХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД (НА ПРИКЛАДІ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ) - Шулик, Василь; Кошель, Владсилав (Містобудування та територіальне планування, 2025)
Надається перевірка теоретичних моделей в ході побудови мереж ЦГБ на прикладі конкретних ОТГ та підтвердження доцільності організації мережі ЦГБ загалом.