ОСОБЛИВОСТІ АРХІТЕКТУРНОГО ФОРМУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ СПОРТИВНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ - Осиченко, Галина (Містобудування та територіальне планування, 2025)
Виявлені сучасні тенденції та основні моделі формоутворення об’єктів спортивної інфраструктури: природоінтегрована архітектура, архітектура сполучення, skin архітектура, архітектура сталого розвитку, багатоцільова архітектура. Визначені особливості гібридної стратегії в формуванні об’єктів спортивної інфраструктури, що включає декілька видів і аспектів гібридизації.