ХАРАКТЕРИСТИКА ОБ’ЄКТІВ ОБСЛУГОВУВАННЯ ЗГІДНО КЛАСИФІКАЦІЇ ТРАНСПОРТНО-ПЕРЕСАДОЧНИХ ВУЗЛІВ - Абдулгані Мустафа, Мустафа Махмуд (Містобудування та територіальне планування, 2024)
Визначено класифікаційні ознаки об’єктів обслуговування, які є частиною простору транспортно-пересадочного вузла. В основному це підземні простори зі специфічною функціонально-планувальною організацію в залежності від вагомості та величини вузла, його місцезнаходження у планувальній структурі міста. Розглядаються різні планувальні схеми громадських просторів. Наведено номенклатуру функцій, які потрібні для технічного обслуговування транспортно-пересадочних вузлів у відповідності до розвитку нових видів транспорту.