ШЛЯХИ РЕЦИКЛІНГУ БУДІВЕЛЬНОГО СМІТТЯ ПІД ЧАС ПІСЛЯВОЄННОЇ ВІДБУДОВИ ЗРУЙНОВАНИХ МІСТ - Шишкін, Едуард; Гайко, Юрій; Черноносова, Тетяна (Містобудування та територіальне планування, 2024)
Проаналізовано сучасний стан поводження з будівельними відходами від руйнувань в Україні. Сформульовані цілі та завдання рециклінгу будівельних відходів в умовах післявоєнної відбудови зруйнованих міських територій. Наводяться результати теоретичних досліджень методів утилізації будівельних відходів шляхом їх повторного використання у будівництві. Запропоновано шляхи повторного використання у будівництві окремих компонентів будівельних відходів.