ПРИНЦИПИ ФОРМУВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ПРОСТОРОВОЇ ПРОГРАМИ СОЦІАЛЬНОГО ЖИТЛА НА ЗАСАДАХ СТАЛОГО РОЗВИТКУ - Олійник, Олена; Селешок, Іван (Містобудування та територіальне планування, 2024)
Розглянуто проблеми, пов’язані з формуванням і подальшим розвитком функціонально-просторової програми соціального житла. Актуалізована проблема важливості формування функціонально-просторової програми соціального житла. Запропоновано принципи, які варто використовувати при формуванні функціонально-просторової програми. Підкреслено важливість формування різноманітних просторів по соціальним та функціональним критеріям.