МЕТОДИ ТА ЗАСОБИ ДОСЛІДЖЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ ПРОСТОРІВ - Криворучко, Ольга (Містобудування та територіальне планування, 2024)
Розглядаються методи досліджень громадських просторів на предмет їх ефективності використання, якості, доступності та інклюзивності, просторово-планувальних та композиційних характеристик. Основна увага фокусується на якості громадського простору та характеристиках, що її забезпечують, також окремо розглянуто зелені громадські простори.