ОПИС МЕТОДУ ІНТЕГРАЛЬНОЇ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОЄКТУВАННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИХ ЕКОЛОГІЧНИХ ПОСЕЛЕНЬ У СИСТЕМІ МІСТОБУДУВАННЯ - Селіхова, Яна (Містобудування та територіальне планування, 2023)
Розглядається опис методів інтегральної оцінки ефективності проєктування енергоефективних екологічних поселень (далі - ЕЕП) у системі містобудування, яка дозволяє визначити потенційні можливості території для формування та розвитку даних містобудівних утворень. Проведений аналіз дозволить визначити «вузькі» місця у розвитку територіальних громад для організації енергоефективних екологічних поселень, розробити практичні рекомендації щодо підвищення ефективності проєктування енергоефективних екологічних поселень, виходячи із наявного потенціалу території.