СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ ПЕРЕДУМОВИ ФОРМУВАННЯ БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИХ ШКІЛЬНИХ БУДІВЕЛЬ - Тишкевич, Ольга (Містобудування та територіальне планування, 2023)
Розглянуто соціально-економічні передумови формування багатофункціональних шкільних будівель. Виявлено, що ефективним напрямком удосконалення мережі закладів соціально-культурного обслуговування населення є інтеграція закладу загальної середньої освіти з закладами охорони здоров’я, дошкільної, позашкільної освіти, спортивно – оздоровчими та культурно-просвітницькими закладами.