КЛАСИФІКАЦІЯ ТА СТРУКТУРНА МОДЕЛЬ КОНФЛІКТІВ: АРХІТЕКТУРНО-МІСТОБУДІВНИЙ КОНТЕКСТ - Стовбан, Василь (Містобудування та територіальне планування, 2023)
Проаналізовано існуючі класифікації просторових конфліктів. Обґрунтовано гібридні критерії оцінки просторових конфліктів, які концентруються навколо суспільства, громад, інституцій влади і діяльності інвесторів. Визначена класифікація надала підстави ввести і обґрунтувати нову структурну модель конфліктів, яка представляє взаємозв’язки між гілками влади, інвесторами і суспільством, які пов’язані у подвійній і потрійній взаємодії.