ОСНОВНІ РЕЗУЛЬТАТИ МІСТОБУДІВНОГО МОНІТОРИНГУ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА КИЄВА - Смілка, Владислав (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Присвячено визначенню стану реалізації Генерального плану міста Києва та проекту планування його приміської зони. Проведено порівняльний аналіз фактичних показників стану розвитку міста Києва та прогнозних показників Генерального плану міста Києва, які було визначено на розрахунковий період до 2020 року. Встановлено, що рівень відхилення фактичних та прогнозних показників становить до 34%. Досліджено новації щодо проведення містобудівного моніторингу містобудівної документації на місцевому рівні.