ПРО ЗАСТОСУВАННЯ ЕФЕКТИВНИХ МЕТОДІВ ОРГАНІЗАЦІЇ ГЕОДЕЗИЧНИХ І КАРТОГРАФІЧНИХ РОБІТ В ЧЕХІЇ - Куліковська, Ольга; Ісаєв, Олександр; Катушков, Володимир (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Описано досвід застосування ефективних методів організації геодезичних і картографічних робіт за границею на прикладі аналізу робіт на території Чехії. Практичний зміст позначається цільовим спрямуванням даного дослідження для спеціалістів геодезичної галузі, землевпорядників, для фахівців із організації продуктивної роботи щодо методів та способів збирання просторових даних, які можуть забезпечити оперативне автоматизоване отримання картографічної інформації. Основою проведення дослідження слугували збірники наукових праць, періодичні фахові видання, Інтернет- ресурси, нормативні документи.