МІСТОБУДІВНІ МЕТОДИ ЗАХИСТУ ТЕРИТОРІЙ ВІД ШУМУ - Приймаченко, Олексій (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Приведені дослідження розповсюдження шуму в просторі в залежності від просторового положення вулично-дорожньої мережі та характеру забудови. Наведено коефіцієнти акустичного благоустрою території забудови.