СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОЖИВАННЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ - Голубенко, Владислав (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Наведено основні принципи, на яких може базуватись системний підхід до організації житлових зон (як тимчасових, так і постійних) для переміщених осіб, а також тих, хто втратив житло в наслідок ведення бойових дій. Запропонований алгоритм оцінки потреб в територіях для розміщення ВПО та шляхи їх забезпечення.