ФОРМУВАННЯ РЕКРЕАЦІЙНИХ ТЕРИТОРІЙ ДЛЯ ДІТЕЙ В УРБАНІЗОВАНОМУ СЕРЕДОВИЩІ - Черноносова, Тетяна; Панкеєва, Анна; Мороз, Наталія (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Розглянуто вітчизняний та зарубіжний досвід створення, функціонування та розвитку рекреаційних територій для дітей. Проаналізовано фактори, що впливають на характер їх формування. Досліджено типологію рекреаційних територій для дітей в урбанізованому середовищі.